SJOV - AKTIVITETER - LEG - HYGGE

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag.

I Sankt Lukas Kirke samarbejder vi med Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om to minikonfirmandweekender om året.

Vinter:

Fredag mødes vi og bygger bibelhistorier i LEGO, undersøger kirkens kringelkroge fra kælder til klokketårn, synger og leger og spiser aftensmad sammen. Lørdag morgen mødes vi igen i kirken og fortsætter vores aktiviteter. Kl. 14.00 slutter vi dagen af med kage, saft og kaffe samt en kort gudstjeneste i kirken for børnene og deres familier.

Forår/Sommer:

Fredag d. 14. august - lørdag d. 15. august i Sankt Lukas Kirke

I denne weekend vil vi lave rollespil om de kristne vikinger, undersøge ældgamle kristne traditioner, spise vikingemad og gå på opdagelse i skoven ved skumringstid. De som har lyst overnatter i sognehuset ved Sankt Lukas Kirke.