SJOV - AKTIVITETER - LEG - HYGGE

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag.

I Sankt Lukas Kirke samarbejder vi med Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om to minikonfirmandweekender om året.

Vinter 2020:

Fredag d. 24. januar og lørdag d. 25. januar i Langenæskirken.

Fredag mødes vi i Langenæskirken, hvor vi vil bygge bibelhistorier i LEGO, undersøge kirkens kringelkroge fra kælder til klokketårn, synge og lege og spise aftensmad sammen. Lørdag morgen mødes vi igen i kirken og fortsætter vores aktiviteter. Kl. 14.00 slutter vi dagen af med kage, saft og kaffe samt en kort gudstjeneste i kirken for børnene og deres familier.

Forår 2020:

Fredag d. 24. april - lørdag d. 25. april i Sankt Lukas Kirke

I denne weekend vil vi lave rollespil om de kristne vikinger, undersøge ældgamle kristne traditioner, spise vikingemad og gå på opdagelse i skoven ved skumringstid. De som har lyst overnatter i sognehuset ved Sankt Lukas Kirke.

TILMELDING

Fristen for tilmelding til minikonfirmand er 8. februar 2020.
Tilmeldingen åbner 1. januar 2020.
Du kan tilmelde dit barn via denne tilmeldingsformular.