Minikonfirmand

LEG - SJOV - MUSIK - NATUR - ROLLESPIL

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag. Tilbuddet er til alle børn, uanset hvor du går i skole.

I Skt. Lukas Kirke samarbejder vi med Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om at udbyde spændende minikonfirmandtilbud.

I 2023 inviterer vi til en minikonfirmandlørdag d. 25. februarkl. 9.30-16.00 og en rollesweekend om 'De første kristne' i weekenden fredag d. 21. april - søndag d. 23. april (fredag kl. 14- kl. 17.30, lørdag kl. 9 - søndag kl. 14.45, hvor forældrene er inviteret til kaffe i haven).