Frivillig i Skt. Lukas Kirke

Kan du lave mad, bage, synge, spille et instrument, lave kaffe, lytte, snakke, sidde stille, lege, snakke med børn, unge eller voksne? Eller brænder du for et arrangement eller en aktivitet, som Skt. Lukas Kirke mangler? Skal du alligevel ud at gå med hunden eller barnevognen, har du lyst til at tage én med eller sætte en plakat op på din vej? Har du minutter, timer eller dage tilovers, hvor du gerne vil gøre noget for andre. Så meld dig som frivillig.

Alder, interesser, erfaringer, forbrug af tid og ønsker er meget forskellige blandt de mange frivillige i Skt. Lukas Kirke; heldigvis for det. Mangfoldigheden blandt os, der færdes i kirken og Sognehuset, er det, der får det hele til at leve.

Det, der sker i og ved kirken, skal være levende og vedkommende. Det gøres bedst af de mennesker, der kommer med det liv, de lever.

Fællesskabet er vigtigt i det frivillige arbejde. Man møder nye mennesker, venskaber opstår, og der er muligheder for at få et netværk eller få udvidet det, man har.

Alle har noget at byde på, som er til glæde og gavn for andre. Der er helt sikkert nogen, der gerne vil lære dig at kende.

At være frivillig er mange ting. Man behøver ikke binde sig til bestemte opgaver eller bruge mere tid, end man magter. At sige fra og til er vigtigt som frivillig, for en ting er sikkert: Det skal være en glæde at deltage i kirkens arbejde.

Har du brug for mere information, eller har du lyst til at være med i et frivillig-team, så kontakt kirkekontoret på 3012 4278 el. mail: sanktlukas.sognaarhus@km.dk

Brug for alle. Plads til alle.