Besøgstjeneste

Formålet med besøgstjenesten er at give et tilbud om et regelmæssigt besøg til ældre og ensomme i Skt. Lukas Sogn.

Hvem kan få besøg?
Alle, der er bosiddende i Skt. Lukas Sogn, og som har brug for en besøgsven. Måske er du alene uden familie i byen, måske kunne du tænke dig en at gå tur med eller en at drikke kaffe med. Har du brug for en besøgsven så henvend dig til kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen på 2693 9187

Vi forsøger at efterkomme din efterspørgsel om besøg hurtigst muligt, men der kan forekomme ventetid, da vi desværre ikke har et helt korps af besøgsvenner.

Hvem kan være besøgsven?
Om du er 20 eller 80 er underordnet. Alle, der har lyst, tid og overskud til at være noget for et andet menneske, kan være besøgsven. At være besøgsven hos et medmenneske indebærer overordnet, at man har overskud til at lytte og kan fortælle let og lyst om hverdagen. At man er trofast og har tavshedspligt. Som besøgsven i Skt. Lukas Sogns besøgstjeneste udfører man et diakonalt, frivilligt, socialt og ulønnet arbejde. 

Hvad skal vi lave?
Helt konkret kan et besøg indeholde små ture ud i det blå eller at ledsage på indkøbsture eller til en koncert eller et foredrag i kirken, at læse højt fra aviser/breve, at drikke kaffe og vaske kopperne op. Besøgsven og vært aftaler selv, hvad netop de har lyst til at lave sammen.

Har du lyst til at være besøgsven eller har du lyst til at få besøg, så kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen på 2693 9187 eller mail: lukaskirke@gmail.com