Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Lørdag d. 5. november 2022, Kl. 12:00 til kl. 12:30
Lena Kildahl, fløjte & Christian Præstholm, orgel
Torvedagskoncert - Duo Da Chiesa

Duo Da Chiesa består af Lena Kildahl, fløjte & Christian Præstholm, orgel, der har spillet sammen i mange år i forskellige konstellationer i ind- og udland.

Duoen spiller Johann Sebastian Bachs vidunderlige fløjtesonate i E. Som en fin kontrast til Bachs sprøde klangunivers spiller duoen franske Jean Alains tre skønne stykker for fløjte og orgel, samt To stykker for fløjte og orgel af Christian Præstholm.

Lena Kildahl, der er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med diplomeksamen i 1994 og debut fra solistklassen i 1996, er solofløjtenist i Aarhus Symfoniorkester og underviser på Det Jyske Musikkonservatorium. Ud over studier på DKDM har Lena Kildahl studeret i Berlin, Paris og Wien og har modtaget flere priser.

Christian Præstholm, organist, musikteoretiker og komponist, er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium (DJM) med debut fra solistklassen i 1999. Hertil videregående studier i Paris og London. Som organist og kammermusiker har han givet talrige koncerter i ind og udland og indspillet adskillige cd’er Han har modtaget adskillige priser, senest 2019 – som den første – tidl. kirkeminister Mette Madsens legat til kirkelige, skabende og udøvende kunstnere. Senest har han komponeret musik for kor, messingkvintet og orgel til prinsesse Isabellas konfirmation i Fredensborg Slotskirke. Han har komponeret og udgivet 300 orgelkoraler som ofte spilles i store som små kirker over hele landet.

Koncerten varer 30 minutter.

Vel mødt!