Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 28. oktober 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Læseguide Anja Lunderskov
Aflyst - Læsegruppe - optakt til forfattergudstjenesten med Rasmus Nikolajsen

Har du lyst til at deltage i en litterær aften, hvor vi sammen læser lyriske tekster af forfatter Rasmus Nikolajsen, forud for hans deltagelse i forfattergudstjenesten den 11. november.

Vi mødes torsdag den 28. oktober kl. 19 - 20.30, hvor læseguiden Anja vil facilitere højtlæsning og fælles drøftelse af udvalgte digte fra Rasmus Nikolajsens forfatterskab.

Deltagelse kræver ingen forudgående forberedelse, litterære kundskaber eller kendskab til de læste tekster, da vi læser teksterne sammen på stedet. Læseguiden læser teksterne højt i et langsomt tempo, så vi har tid til at nærlæse og opfatte forskellige ting i teksten. Samtalen om teksten tager udgangspunkt i de følelser og tanker, der opstår, mens vi læser. På den måde baserer vores fælles læsning sig på den enkeltes læseoplevelse og de livserfaringer, vi hver især bringer ind i samtalen om teksten. Når vi taler om litteraturen, er alt, hvad teksten får os til at tænke og føle velkomment.

Rasmus Nikolajsen (f. 1977) er en dansk digter, der debuterede på Borgens Forlag i år 2000 med samlingen Digte om lidt. Siden har han udgivet yderligere fire digtsamlinger og en lyrisk rejseroman.

Tilmeld dig til læsegruppe-arrangementet ved at skrive en mail til kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen på lukaskirke@gmail.com eller skriv en sms på 26939187 senest dagen før.