Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

​Paul Potts ”Christmas Dreams Tour” med gæstesolist Kirsten Siggaard

NOV
27

​Paul Potts ”Christmas Dreams Tour” med gæstesolist Kirsten Siggaard


Dato Lørdag d. 27. november 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:45
Medvirkende
Paul Potts og Kirsten Siggaard
Pris
315 kr.
​Paul Potts ”Christmas Dreams Tour” med gæstesolist Kirsten Siggaard

Paul Potts vender tilbage til Danmark, og med sig har han Kirsten Siggaard på dette års turne.

Der er garanti for skønne og forrygende julekoncertoplevelser i en række danske kirker & koncerthuse i november og december 2021, når den verdensberømte Paul Potts med pianist endnu engang folder repertoiret ud på dansk grund. 

Det er 5. gang Danmark får glæde af Paul Potts’ smukke stemme, og i 2021 venter en helt særlig overraskelse til det danske publikum. Kirsten Siggaard er med som gæstesolist.

Publikum kan se frem til en varm og underholdende aften, hvor man kan svømme hen til engelske og danske juleklassikere og nyde duetter med de to solister. 

Ingen havde nok forventet at få benene slået så meget væk under sig, da Paul Potts i 2007 stillede sig op i talentkonkurrencen ”Brittain’s got Talent” og sang den smukke arie Nessun Dorma fra Puccinis opera Turandot. 

Den tidligere telefonsælger vandt som bekendt konkurrencen og udsendte kort efter sit debutalbum, der stormede op af hitlisterne og solgte ikke mindre end 3,5 millioner eksemplarer. Og i dag har den fantastiske sanger opnået stjernestatus

Dansk gæstesolist

Kirsten Siggaard er en af Danmarks dygtigste sangerinder med en gudsbenådet skøn stemme, der favner meget bredt. Hun har haft en omfattende karriere bla. som solist med sangtrioen Swingsisters.

Kirsten Siggaard Siel & Paul Potts indspillede i 2011 i London duetten ”More Than A Dream”, der var at finde på julealbummet ”Min Jul”, og de ser nu begge meget frem til at skulle på turne sammen. 

Publikum vil opleve en glæde, et nærvær, en eftertænksomhed og en klang af højeste klasse når julen synges ind rundt i Danmark.

Koncerten starter kl. 19.30 og dørene åbner en time før.

Billetter á 315 kr. kan købes via nembillet.

Husk at medbringe gyldigt coronapas.