×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 31. marts 2019, kl. 14:00

Turen går til Viby, hvor maleren Steen Larsen inviterer os indenfor i sit atelier.

Lyset og himlen i Steen Larsens store landskabsmalerier har en næsten overjordisk karakter, men menneskelige spor bringer scenen ned på jorden.

Kunstneren kort:
Landskabsmaleren Steen Larsen hører til blandt den efterhånden lille gruppe af kunstnere, som arbejder mimetisk – det vil sige så tæt på virkeligheden som muligt – og da er præcisionen i såvel detaljen som i helheden helt afgørende. De fleste af Larsens malerier er monumentale, og panoramiske. Biler, broer, veje og øde landskaber er gennemgående motiver for Larsen. Og ud over spillet mellem lys og mørke, himmel og hav, ser vi også næsten altid et spil mellem natur og kultur i form af for eksempel en bro, et jernbanespor, en landingsbane, en fjern bebyggelse, et spor, en bil eller en vej.

Baggrund og praksis
Steen Larsen gennemgående motiv er landskabet. Larsens landskaber er dog mere end et stormfuldt hav, en mark eller en skovsø, da han altid efterlade spor af den tid, vi lever i: I skoven kører en bil, gennem landskabet løber en motorvej og på havet sejler et krydstogtskib.

Tilmelding til Lisbeth Berthelsen på telefon: 29275570 eller på email: lisbethfagernes@hotmail.com.

Pris for medlemmer af Skt. Lukas Kunstforening 30 kr.
Medlemmerne kan hver tage en gæst med til en pris af 50 kr.

Kunst på gåben - Steen Larsen
Medvirkende
Skt. Lukas Kunstforening