×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 7. december 2019, kl. 19:30

Oftest må vi vælge genre, når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald. 

Publikum kan opleve klassiske toner, der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz, man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, båret højtideligt frem af tre af de allerdygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af julens bedste sange. Under koncerten har hver sanger sit musikalske område, men mødes også i flerstemmige arrangementer af Line Groth og Morten Kjær.

Christina, Andrea og Sinne akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, som ind imellem assisteres af bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Andreas Lund. Ved koncerten i Sankt Lukas Kirke medvirker Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor desuden også til at stadfæste julestemningen anno 2019!

AMAZING CHRISTMAS støtter i 2019 den velgørende organisation TUBA, der hjælper børn af misbrugere.

Billetter koster 200 kr. og kan købes her.

AMAZING CHRISTMAS - Danmarks smukkeste julekoncert
Medvirkende
operasanger Andrea Pellegrini, jazzsanger Sinne Eeg og soulsanger Christina Boelskifte + Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor
Pris
200 kr.