Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 3. februar 2019, Kl. 14:00 til kl. 15:30
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Vibeke Houmøller
Forfattergudstjeneste med Thomas Korsgaard

I de selvbiografiske romaner ”Hvis der skulle komme et menneske forbi” og ”En dag vil vi grine af det” fortæller Thomas Korsgaard gennem karakteren Tue om den opvækst, han oplevede som et socialt og kulturelt sumpland, fattig på penge og kærlige ord, men rig på lussinger og løse hunde. Som 17-årig flyttede han fra sin familie på en gård uden for Skive til København, væk fra lugten af brændte dyr og ind i hovedstadens litterære cirkler. Mønsterbryderen bruger sine romaner til at bearbejde fortiden og give stemme til en del af Danmark, man sjældent hører fra i litteraturen.

Thomas Korsgaard har før sin romandebut blandt andet gjort sig bemærket som skribent for Zetland, hvor han udgav eBogs-singlen "Dengang jeg troede, jeg var assistent for Gustav".

Thomas Korsgaard vil lade sig inspirere af dagens bibeltekst. Efter gudstjenesten er der snacks og samtale med forfatteren i sognehuset.