Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Forfattergudstjeneste med Madame Nielsen

MAJ
07

Forfattergudstjeneste med Madame Nielsen


Dato Søndag d. 7. maj 2017, Kl. 14:00 til kl. 16:30
Sted Sankt Lukas Kirke
Medvirkende
Vibeke Houmøller Kristensen
Forfattergudstjeneste med Madame Nielsen

Madame Nielsen er dansk forfatter og performancekunstner. Hun er vokset ud af det multimediale kunstneriske livsværk, der startede med Claus Beck-Nielsen og siden har bl.a. taget form af Das Beckwerk og Nielsen.

Madame Nielsens første roman ”Den endeløse sommer” udkom i 2014. Bogen er en forførende skæbnefortælling om en gruppe vidt forskellige mennesker, der mødes i kærlighedens hensynsløse spil en helt særlig sommer. I løbet af denne sommer falder personerne ud af tiden og derind, hvor alt er muligt, men skæbnesvangert. På få måneder lever de et helt liv, men så kommer døden, skøn som et requiem, og skiller dem.

I det sene efterår i det skæbnesvangre 2015 besluttede Madame Nielsen at foretage en klassisk europæisk dannelsesrejse, at vandre fra det gamle Hellas over alle grænser op gennem Europa til Danmark, og følge de veje og stier, som flygtningestrømmen følger. Det blev til dannelsesromanen "Invasionen" baseret på den virkelige historie om en kvindes grænseoverskridende vandringer i flygtningestrømmen.