Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 29. januar 2017, Kl. 14:00 til kl. 15:00
Sted Sankt Lukas Kirke
Vibeke Houmøller
Forfattergudstjeneste med Adda Djørup

Adda Djørup er dansk forfatter og bachelor i litteraturvidenskab. Hun har i en årrække boet i hhv. Madrid og Firenze. Har skrevet lyrik, prosa og dramatik. Har bl.a. modtaget EUs Litteraturpris og Kunstfondens pris for nyudgivelser samt Kunstfondens 3-årige arbejdslegat.

Eksistentielle spørgsmål, hverdagshændelser, metafysik og sproglig entusiasme kendetegner Adda Djørups forfatterskab. Hun debuterede i 2005 med digtsamlingen ”Monsieurs monologer”, der to år senere blev efterfulgt af novellesamlingen ”Hvis man begyndte at spørge sig selv”.

I 2009 fulgte den prisbelønnede roman, ”Den mindste modstand”, om en kvinde i 30erne og hendes eksistentielle refleksioner i løbet af en sommer, inden et nyt livsafsnit går i gang.

Hendes seneste novellesamling ”Poesi og andre former for trods” fra 2015 tematiserer, som titlen antyder, trodsighed i forhold til sygdom, død, normalitet med videre gennem en række aparte menneskeskæbner.

Efter gudstjenesten byder Sankt Lukas Kirke på en forfriskning i sognehuset. Her vil der være mulighed for en samtale med forfatteren.

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.