Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fordybelseskoncert med pianist Nikolaj Ahlburg

JUN
08

Fordybelseskoncert med pianist Nikolaj Ahlburg


Dato Torsdag d. 8. juni 2023, Kl. 17:00 til kl. 17:45
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Pianist Nikolaj Ahlburg
Pris
Gratis
Fordybelseskoncert med pianist Nikolaj Ahlburg

Kom med til en stemningsfuld fordybelseskoncert med pianist Nikolaj Ahlburg.

Nikolaj spiller moderne klassisk klavermusik, og hans kompositioner er inspireret af kunstnere som Niels Frahm, Joep Beving og Ólafur Arnalds.

Nikolaj er, ud over at være pianist, naturformidler og højskolelærer på Testrup Højskole, og naturen og dens stemninger trækker klare spor igennem musikken. 

Kølige fyrreskove, flimrende solstråler, varme regnfulde sommerdage og knitrende vinterlandskaber. Med musikken kan Nikolaj Ahlburg tage os med på rejse til hvor som helst. 

Særligt på det første album 'Vintervidder' er naturen en tydelig medspiller, hvor albummet 'Tanker om tiden' i højere grad er refleksivt og indadskuende. 

Nikolaj har taget vokalgruppen Zirenerne med til denne koncert og de vil berige det instrumentale naturunivers med deres eventyrlige sirenesang. Vokalgruppen, der består af 8 klassiske kvindelige sangere, er opstået på Testrup Højskole i foråret '23. Vokalgruppen har optrådt ved forskellige lejligheder, herunder natkirke i Vor Frue Kirke. 

Koncertens format er en fordybelseskoncert, hvor publikum har mulighed for at opleve musikken liggende. Slappe af, give sig hen og fordybe sig i musikkens verden og få en pause fra den pulserende verden udenfor. Der bliver ikke klappet mellem numrene, og både artist og publikum får mulighed for at opnå et anderledes fokus og nærvær omkring musikkens univers.

Vi har måtter, tæpper og puder til de første ca. 40, resten er velkomne til at lægge sig på kirkebænkene og gøre sig det behageligt. 

Dørene åbner kl. 16.45, og koncerten er gratis.

Koncerten vil vare omkring en time.

Glæd jer til en anderledes sommereftermiddag.