Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling

MAR
12

Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling


Dato Søndag d. 12. marts 2023, Kl. 09:00 til kl. 14:00
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling

I Skt. Lukas Kirke er Folkekirkens Nødhjælps årlige indsamling en meningsfuld forårsdag, hvor konfirmander, kirkegængere og næstekærlige typer, store som små, står sammen om at give et par timer af deres tid til fordel for verdens fattigste. Sidste år slog vi alle rekorder da konfirmander, sognebørn, sognebåndsløsere, unge og gamle stod sammen og gav et par timer af deres tid til fordel for verdens fattigste. Lad os gøre det igen!

Bliv indsamler og gør en forskel for verdens fattigste

Indsamlingen i år har overskriften: Retten til mad.

Søndag den 12. marts kan du være med til Folkekirkens Nødhjælps Indsamling og gøre en verden til forskel for mennesker, der lider under klimaforandringerne og den værste fødevarekrise nogensinde.

Som indsamler går du en rute, der tager omkring tre timer, og du samler ca. 1.000 kr. ind, som går til de mest nødlidende mennesker i verden. På bare tre år er antallet af personer i verden, der har akut brug for mad og drikke, tredoblet. Et af de steder, hvor katastrofen for alvor har ramt, er den østligste del af Afrika, også kaldt Afrikas Horn. Her går et menneskeliv tabt hvert 48. sekund, og alt for mange børn dør, før de når skolealderen.

Du kan hjælpe.

Vi udleverer indsamlingsbøsser og ruter i sognehuset ved Skt. Lukas Kirke. Der er åbent for udlevering af ruter fra kl. 9 og der vil være morgenkaffe, juice og rundstykker kl. 9-10. Når I er tilbage fra ruten, er der en kop kaffe/te at varme sig på og juice til børnene og en portion suppe til de sultne, som I kan nyde, mens I udveksler historier fra ruten og venter på resultatet af optællingen!

Tilmeld dig som indsamler på blivindsamler.dk.

Ved spørgsmål kontakt indsamlingsleder Lærke Hansen på lukaskirke@gmail.com eller 26939187.

Vi glæder os til at samle ind sammen med jer igen!

Det er også muligt at donere penge til Folkekirkens Nødhjælp via Skt. Lukas Kirkes digitale indsamling lige her.