Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Aflyst - Mysteriet om Sct. Pauls Kirke - en minikonfirmanddag

FEB
25

Aflyst - Mysteriet om Sct. Pauls Kirke - en minikonfirmanddag


Dato Lørdag d. 25. februar 2023, Kl. 09:30 til kl. 16:00
Sted Sct. Pauls Kirke, Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Præster og kirke- og kulturmedarbejdere fra Sct. Pauls, Skt. Lukas og Langenæskirken
Pris
Gratis
Aflyst - Mysteriet om Sct. Pauls Kirke - en minikonfirmanddag

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag. 

I Skt. Lukas Kirke arbejder vi sammen med Langenæskirken og Sct. Pauls Kirke om at lave anderledes og medrivende minikonfirmandundervisning. I år inviterer vi til en spændende lørdag, hvor vi sammen skal løse et gammelt mysterium.

Mysteriet om Sct. Pauls Kirke - en minikonfirmanddag

Ved den nylige renovation af Sct. Pauls Kirke er der dukket dokumenter op, som beskriver en ældgammel strid imellem Sct. Clemens brødrene og M. P. Bruuns klanen. Opførelsen af Sct. Pauls Kirke i 1880’erne skabte stor glæde for mange… men bestemt ikke for alle!

Vi har brug for modige og kloge agenter! Derfor er I, 3. og 4. klasser, inviteret til at komme og hjælpe med at løse mysteriet. Langenæskirken, Skt. Lukas Kirke og Sct. Pauls Kirke inviterer til en minikonfirmandlørdag, hvor vi sammen vil forsøge at løse mysteriet om Sct. Pauls Kirke på et medrivende agentløb.

Arrangementet er lørdag d. 25. februar kl. 10-15 og foregår i Sct. Pauls Kirke, Sankt Pauls Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C. 

Ved spørgsmål kontakt Daniel dho@km.dk på  eller tlf: 6116 5152

Tilmelding senest mandag d. 10. februar.