Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Torsdag d. 16. juni 2022, kl. 19:00
Forfatter Christina Hesselholdt, organist Malou Reitberger, præst Vibeke Houmøller
Forfattergudstjeneste med Christina Hesselholdt

Christina Hesselholdt (f. 1962) debuterede som forfatter i 1991 med romanen Køkkenet, gravkammeret & landskabet og har siden udgivet i alt 16 romaner og fortællekredse, senest udkom romanen Feje blade sammen op mod vinden (2021). Christina Hesselholdt har modtaget en lang række priser for sine bøger, senest Kritikerprisen i 2010, DR Romanprisen i 2017, og i 2018 modtog hun Det Danske Akademis Store Pris som en anerkendelse af hele sit forfatterskab. I 2007 blev hun tildelt Kunstfondens Livsvarige ydelse. Hendes bøger er oversat til 10 sprog.