Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

En moderne Passion. Uropførelse af SheppardKarlsson & Vox Mariæ

NOV
05

En moderne Passion. Uropførelse af SheppardKarlsson & Vox Mariæ


Dato Lørdag d. 5. november 2022, kl. 20:00
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Orkester: Jakob Sheppard (vokal) // Robert Karlsson (bratsch) // Sofia Lind Pedersen (cello) // Nikolaj Heyman (el-guitar, electronica) Kor: Vox Mariæ // Dirigent: Severin Korsgaard.
Pris
Gratis
En moderne Passion. Uropførelse  af SheppardKarlsson & Vox Mariæ

Passion er et nyskrevet værk i tekst og musik af Jakob Sheppard - et mix af rytmisk musik og klassisk kor. Opføres første gang i Skt. Lukas Kirke lørdag 5. november kl. 20 i samarbejde med kvindekoret Vox Mariæ.

Ordet passion kommer af latin og betyder lidelse. Passionsmusik er en kirkelig genre, særligt kendt hos Bach, der fortolker Jesu lidelseshistorie fra Det Nye testamente. Jakob Sheppards Passion er en fornyelse af denne genre i form af rytmisk, elektrisk musik og moderne tekst, der rækker ind i lidelseshistorier fra en moderne virkelighed med ensomhed, sygdom, skilsmisse osv. Sange om det, der gør ondt.

Passion er en nedstigning i lidelsen, smerten. Alt det vi frygter og hver dag prøver at flygte fra. Men som i Biblen er der også en opstigning fra de døde: Jakob Sheppards Passion handler også om at genopstå, finde livsmod og lidenskab (passion) på den anden side af en livskrise.

SheppardKarlsson: Jakob Sheppard (vokal) // Robert Karlsson (bratsch) // Sofia Lind Pedersen (cello) // Nikolaj Heyman (el-guitar, electronica)

Kor: Vox Mariæ // Dirigent: Severin Korsgaard.

Musik, tekst, arrangementer: Jakob Sheppard

Koncerten varer ca. 60 minutter.