Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 20. december 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:30
Præst Vibeke Houmøller, kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen
​AFLYST Fællessang fra den (næsten) nye Højskolesangbog

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse fællessang fra den nye Højskolesangbog denne gang pga. coronasituationen. Vi vender stærkt tilbage i 2022.

For et år siden kom den nye Højskolesangbog – fyldt med de skønneste sange – både gamle og nye – kendte og ukendte.

Den har vi glædet os til at dykke ned i sammen med jer! Derfor inviterer vi til 3 aftner henover efteråret, hvor vi synger sammen – og heldigvis ikke længere hver for sig.

Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen og præst Vibeke Houmøller introducerer os for  nogle af de nye sange, der er kommet til, og der vil også blive rig mulighed for at ønske alle jeres yndlingssange fra hele Højskolesangbogen.

Vi synger i sognehuset eller kirken afhængig af hvor mange der kommer.